A Lufthansa most a Miles & More programban honosít minden törzsutaskártyát

www.lufthansa.dewww.lufthansa.de  

Bármely légitársaság törzsutaskártyájával rendelkező magyar állampolgár az eredeti törzsutasprogrammal megegyező státust kapnak a Miles & More programban

Tizenhat évvel elindítása után a „Miles & More" Európa vezető törzsutasprogramja, 16 millió feletti résztvevővel és több mint 200 tagú partnerhálózattal. Egyetlen más európai törzsutasprogram sem kínál ilyen sokféle lehetőséget törzsutas-kilométerek szerzésére és beváltására.

A sokat utazó ügyfelek ezüst vagy arany státust kapnak, és további előnyöket is élvezhetnek (pl. elsőbbségi bejelentkezés, világszerte több száz Star Alliance váróterem használata, nagyobb súlyú ingyenes poggyász, vezetői árengedmények).

A versenytárs légitársaságok magyar ügyfelei most az eredeti törzsutasprograméval megegyező státushoz juthatnak a Miles & More programban: tehát az ezüst fokozatú ügyfelek a Lufthansánál is Frequent Traveller (ezüst) státust élveznek, az arany illetve platina fokozatúak pedig a Senator (arany) státus juttatásait vehetik igénybe.

„Ez a rendkívüli ajánlat kizárólag magyar állampolgároknak szól." - jelentette ki Tamur Goudarzi-Pour, a Lufthansa közép-európai regionális igazgatója. „Utasaink így most a Miles & More programban érvényesíthetik más légitársasághoz tartozó törzsutaskártyájukat, amellyel még több - és jobb - lehetőséghez jutnak hozzá jövőbeni utazásaik során."

Az utasoknak ehhez mindössze jelentkezniük kell a Miles & More programba és 2010 február végéig kell egy retúr repülést teljesíteniük a Miles & More partner légitársaságok egyikénél: Lufthansa, SWISS, Air Dolomiti, Adria Airways, Croatia Airlines, Brussels Airlines, Austrian Airlines, LOT Polish Airlines. Az utasok az első megtett út után automatikusan megkapják a releváns státust.

A részvételi feltételek és jelentkezési űrlap letölthetők a http://milesandmore-aktionen.de/status/?cc=HU_EN.